Morotozás - Rock & Roll

2005.02.28. 16:22

A Premier Art Records kiadó tulajdonosai magánemberként régóta szimpatizálnak a motoros kultúrával, a rockzenével, kiadóként pedig rengeteg olyan előadóval állnak kapcsolatban, akik rendszeresen megfordulnak, és rendkívüli sikereket aratnak a motoros találkozókon. Innen jött az ötlet, hogy megjelentessenek egy válogatás CD-t a motorostalálkozók legsikeresebb dalaiból.

Motormánia 1. című CD a magyar és a nemzetközi motoros találkozók zenei programjainak legkedveltebb sikereit tartalmazza. A dalok az eredeti magyar előadóktól, vagy neves művészek és barátaik előadásában angol nyelven kerültek a hanghordozóra. Közvélemény-kutatással alakították ki azt a tízes listát, akik végül a lemezre kerültek: Nagy Feró és a Beatrice, Tankcsapda, Tequila, Blues Company, Deák"Bill"Gyula, Bomber, Kárpátia, Rómeó Vérzik, P.O.T., T.R.B.

A CD ötletét a motoros társadalom szinte egyöntetűen támogatta, így a borítón a vállalkozók és a motoros és rockzenei sajtó mellett több klub, valamint a Magyar Motorosklubok Szövetségének (Hungarian Motorocycle Clubs Federation - HMCF) az emblémája is látható. Ahogy a lemez címéből is sejthető, a folytatás sem várat majd magára.