Rattray és Ramon speciális kiadású KTM-ek

2005.04.07. 14:00

Mindig előny ha egy gyártó a megszokott éves modelljein felül egy-egy speciális sorozatot is kiad. Ez segíti az eladásokat, mivel a vásárlók közel ugyanannyi pénzért jóval több extrával felszerelt motort vihetnek haza. A KTM ezt az elvet mindig szem előtt tartotta, és most két speciális krosszmotorral csalogatja a földtúrást kedvelők táborát az idei tavasszal. A Steve Ramonról és Tyla Rattray-ról elnevezett motorok nem csak külsőleg hasonlítanak a világbajnokságon futó gépekre, hanem jó néhány műszaki csemegét is kínálnak. Ilyen például a teljes Akrapovic kipufogórendszer és az egyedi Rattray vagy Ramon szelepelésű White Power futómű.

A Ramon replika a 450SX, míg a Rattray replika a 125SX krossz modellekre épül. A Rattray replikán ezenfelül optimalizált hengerfej, SXS kipufogó rendszer, gyári villahíd, kormánypárna, található, valamint fekete vázzal és Excel felnikkel, illetve Tyla Rattray matricázással, versenyüléssel van felszerelve. A Ramon 450SX teljes Akrapovic titán kipufogó rendszert kapott, valamint a fekete váz és Excel felnik, a gyári villahíd, a kormánypárna és a Steve Ramon matricázás megfelelően passzoló versenyüléssel maradhattak ki a csomagból. A készlet limitált, a gépek ára alig valamivel magasabb a széria gépekénél.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.