SZU-CSA-MO-TA Suzuki módra

2005.05.13. 11:56

Motormárkától függetlenül minden motorost vár a Suzuki Családi Motoros Találkozó május 21-én a Hungaroringen. Az asszonyt (embert) és a gyerekeket se hagyd otthon, mert amíg te a Hungaroring versenypálya betoncsíkját koptatod, őket is remek programok várják majd.

Az ingyenes rendezvény három helyszínen zajlik: az SV faluban található kemping szabadtéri sörözői és büféi igazi fesztiválhangulatot ígérnek. Az Aquaréna csúszdapark tárt kapukkal várja majd a felnőtteket és gyerekeket egyaránt. A gyerekek szórakoztatására különösen nagy hangsúlyt fektettek a szervezők: lesz játszótér, légvár, lufik és minden, amit egy gyerekparadicsom megkíván.

A versenypályán eközben a már említett pályamotorozáson kívül, tesztmotorozás, utasmotorozás fog zajlani. Az Adventure Parkban négykerekű terepmotorok állnak majd a látogatók rendelkezésére, míg a boxutcában motoros felszereléseket forgalmazó cégek kínálják portékáikat.

A nap legfőbb látványosságai a Streetfighter-bemutató és Bessenyei Péter műrepülő világbajnok lesz. Az egész napos nagyszabású rendezvényre nincsen belépő és a felsorolt szolgáltatások is térítésmentesen vehetők igénybe.