Spéci MZ 125-ös supermotók

2005.05.12. 09:29

Az MZ SM125-ös kis supermotójának egész rakatnyi speciális kiadását dobta piacra. Augusztustól négy spéci fényezésű változatból választhatnak a vásárlók a hagyományos, de megújult színek mellett. A szériától leginkább a Cup Replica változat tér el. Tudni kell, hogy Németországban a fiatalok számára kiírt supermoto kupa ehhez hasonló gépekkel folyik, innét jött az ötlet egy spéci változat kiadására. Ezen jobb futóművet, kormányt és sportosabb gumikat találunk.

A MIG változat fényezése a korábban népszerű MIG-21 vadászgépre utal. Fényezése matt szürke, rajta mindkét oldalán vörös katonai csillag, amellyel nem tudható, beengedik-e Magyarországra egyáltalán. Ezenfelül kézvédők és blokkvédők találhatók a gépen.

A Gangsta változat fekete színben jön ki, piros kerekekkel, míg a Six Days variáció zöld színű vázzal és villával, valamint fehér és vörös kombinációjú idomokkal. A hagyományos színek a zöld, kék és fekete maradnak, de nyár végétől kéttónusú fényezéssel is kérhetők a kis supermotók, mégpedig vörös-fekete, narancs-fekete, és fehér-fekete változatokban.