A színész motorosklub első rendezvénye

2005.05.20. 11:16

Az elmúlt szombaton a kecskeméti go-cart pálya adott otthont az InjActors MC első saját motoros rendezvényének. Mindeddig csak más klubok találkozóin vállaltak szerepet a színész motorosklub tagjai - általában műsorvezetőként.

A rendezők nagyon elkeseredtek, és már veszni látták három hónapig tartó előkészítő munkájukat, mivel egész délelőtt esett az eső. Később, mikor a kecskeméti katonai repülési időjárás-szolgálatától megtudták, hogy délután biztosan kisüt a nap, már biztosak voltak abban, hogy nem hiába sepregették egész délelőtt a klubtagok a pályáról a vizet. És szerencsére igazuk lett a meteorológusoknak.

Délutánra a látogatók száma meghaladta az ezer főt. Az amatőr időmérő versenyen bárki indulhatott, bármilyen motorkerékpárral, több kategóriában. A legnagyobb sikere a cruiserek versenyének volt, amit egy Harley-Davidson Sportster nyert meg, de volt külön futama a színészeknek is. A versenyeken kívül a közönség streetfighter- és táncbemutatót valamint különböző motorkülönlegességeket is láthatott.