Az oroszok már a spájzban vannak!

2005.05.31. 08:20

Az Ural Motor BP Kft. az Ural motorkerékpárok hivatalos magyarországi importőre megnyitotta üzletét Budakeszin, Szőlőskert u. 3 alatt (Shell kút mögött). Az üzlet tulajdonosai szeretnék Magyarországon ismét feléleszteni az URAL-ok hagyományát, az oldalkocsis motorkerékpárok különleges és semmihez sem hasonlítható élményét.

A choppert kedvelőknek új alternatívát szeretnének mutatni a motorkerékpárok palettáján a Wolf típussal. Nagy örömükre a típus szerelmesei, az Ural Wolffal rendelkezők már márkakklubjukat, az Ural Wolf Klubot is megalakították.

Az Uralok csábereje, a kéthengeres, OHV vezérlésű, léghűtéses, 750 cm 3-es boxer motor. A choppereken Brembo fékekkel javítottak az oroszok a műszaki tartalmon. A motorokra a márkakereskedő 2 év garanciát ad kilométer megkötés nélkül. Az üzletben kiegészítők vásárlására is van lehetőség, az itt kínált termékek segítéségével mindenki saját ízlése szerint díszítheti Uralját. A motorkerékpárokat 20% önerő befizetéssel hitelre is meg lehet vásárolni.