Talma beállítási gondokkal küzdött

2005.06.12. 09:46

Talmácsi Gábornak beállítási nehézségei adódtak tegnap a motorjával kapcsolatosan. A délelőtti szabadedzést követően rájöttek, hogy mi okozott problémát Talmánál és azonnal nekiálltak a javításhoz. Gábor az időmérő után elmondta, hogy még mindig nincs kész a gépe, ráadásul a tegnapi szabadedzés után rossz irányba indultak el a beállításokkal. Szombaton kapott egy új motorblokkot, ami erős, de az első futómű beállításon még van mit javítani, sajnos emiatt a kigyorsításoknál rendre kisodródott.

A versenyre puhább rugókat kért Talma, és állítani fognak a kigyorsításokon, mivel a pályának vannak technikás részei, ahol nagyon sokat számít, ha ezzel nincs probléma. A legjobb idejét meglehetősen nehezen érte el, nem jött az eredmény könnyedén. Holnap a warmupon még szeretnének néhány dolgot kipróbálni, Talma és a csapat is nagyon bizakodó és mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Gábor reálisnak tartaná, ha a versenyen dobogós helyen zárna, de mindez a warmup után derül majd ki, hogy lehetséges-e.

Második nap, időmérőedzés eredménye:
1. Mika Kallio 1.51.451
2. Mattia Pasini 1.51.515
3. Marco Simoncelli 1.51.562
6. Talmácsi Gábor 1.52.052

Friss!
Talmácsi Gábor a bemelegítő edzésen a harmadik leggyorsabb volt. Csak Mika Kallio KTM-es csapattársa, és az apriliás helyi versenyző Hector Faubel mentek nála jobb időt. Manuel Poggiali és Pablo Nieto következnek Talma után az eredménylistán. Az idő remek, a levegő hőmérséklete eléri a 30 fokot.