Cipőtalp supermotósoknak

2005.06.14. 10:17

Csupán néhány hónap telt csak el azóta, hogy a VIBRAMŽVSM TECHNOLOGY "sole + slider" motoros cipőtalp- és koptatórendszert piacra dobta, máris több supermoto-versenyző is esküszik a márkára. Az új talp a szélsőséges versenykörülményeken is megállja a helyét, felszerelhető mindenféle motoros bakancsra. Egyelőre három kiszerelésben kapható: Dry a száraz versenypályákra, Wet az esős versenynapokra és a Racing extrém terhelésre, vegyes állagú pályára. Hamarosan a Pro-Wet minőséget is piacra dobja a Vibram.

A nemzetközi versenyzők véleménye a Vibram talpról: Giorgio Uberti (Olaszország), KTM Trophy versenyző. "A DRY kit nélkülözhetetlenné vált számomra! Mostmár nyugodtan letehetem a lábamat a hosszú kanyarokban. Így lassabban fáradok el, és a sokkal biztonságosabb motorozási technikámmal versenyképesebb és eredményesebb is lettem. "

Trampas Parker (U.S.), a Belga Grand Prix 3. helyezettje. "A hétvégén gyakran változott az időjárás, és ahelyett, hogy a csizmámat cserélgettem volna, a VSM-et pillanatok alatt olyanra cseréltem, amilyenre akartam."

Peter Öttl (Ausztria), KTM teszpilóta: "Véleményem szerint a RACING verzió kínálja a legtökéletesebb egyensúlyt a tapadás és a csúszás között. Így most a sodrós kanyarokban is különösebb balesetveszély nélkül tudom vezetni a motort."

Hazai forgalmazóról egyelőre még nincs hírünk.