Talmácsi kérdezz-felelek

2005.06.22. 10:11

Talmácsi Gábor menedzselését intéző Faster Management jóvoltából ezentúl alkalmunk nyílik Talmát megkérdezni mindenféle, bennünket foglalkoztató dologról. Ha a kedves olvasónak kérdése lenne Gáborhoz, kérjük, továbbítsák felénk e-mailben, és ígérjük, az érdekes kérdéseket feltesszünk neki.

Először is gratuláltunk Talmának első GP győzelméhez és remek idei eredményeihez!

1, Hogy bírod fizikailag és szellemileg ezt a fokozott megterhelést, amikor szinte minden hétvégén vagy legalábbis második hétvégén verseny van?
Nem könnyű, de már hozzászoktam. Érdekesen hangozhat, de a fáradtság akkor jön ki rajtam, mikor hazaérek, és otthon vagyok.

2, Mennyi hátrányt jelent neked, hogy fizikai adottságaid révén kb. 10 kilóval nehezebb vagy, mint az átlagban 50-52 kilós ellenfeleid többsége?
Nem a többséghez képest vagyok nehezebb, hanem csak Kallióhoz képest nyomok 8,5 kg-mal többet. Egyébként nagyon jól érzem magamat a 61 kilómmal, és ebből már fogyni nem is lehet többet, nehéz csontozatú vagyok.

3, Kallio motorja egész véletlenül nem gyorsabb a tiednél? Biztos nincs a versenyzők közt differenciálás a KTM-nél?
Én abszolút nem érzek ilyet. Inkább arról van szó, hogy még nem ért össze a Talmácsi - KTM párosítás. De hamarosan ezzel sem lesz gond, hiszen keményen dolgozok (unk) rajta, és akkor...

4, Melyik pályán lehetnek még győzelmi esélyeid a közeljövőben (nyárig bezárólag)?
Assenben igen nagy esélyem van, főleg ha esni fog, de Donington, Sachsenring és Brno esetében is elmondható ez, akár esik az eső, akár süt a nap.

5, Mi hír a 250-es projektről, amely szerintünk a legjobban fog majd neked feküdni?
Ebben a KTM csapat az illetékes, erről őket kérdezzétek.

6, Mit gondolsz a világbajnoki esélyekről, odaérhetsz az idén? Kik a legfőbb versenytársaid ebben?
A válaszom igen. A legnagyobb ellenfeleknek Kalliót, Luthit, Pasinit és Simoncellit tartom.

Köszönjük a válaszokat Gábornak, és remélhetőleg kérdéseitekkel felturbózott sorozat lesz a Talma kérdezz-felelek.