Új csapattag a HMI-ben

2005.07.26. 12:40

Bencze György az Alpok-Adria Bajnokság Pannónia-ringen megrendezett betétfutamán debütált a HMI versenycsapatában. A MAMS Utánpótlás Bajnokságának futamán a 9-es rajtszámmal induló Bencze az időmérők során a tizenkettedik helyre kvalifikálta magát. A versenyen a GSX-R 600-as gépet végül a kilencedik helyre sikerült behoznia, ami rendkívül jó eredmény egy újonctól.

"- Az új csapattag korábban is hosszú évek motoros tapasztalatával rendelkezett, majd a Hungaroring Motorsport Iskola kurzusain ismerkedett meg a pályamotorozás és a versenyzés alapjaival." - beszélt a legújabb csapattarról Szabó Attila a HMI vezetője. "- A versenyző kvalitásait bizonyítja, hogy nem sokkal a tanfolyam elvégzése után már segédoktatóként vett részt a motorsport iskola munkájában, ahonnan egyenes út vezetett a versenyzés felé, és ezzel el is érkezett az ideje az első megmérettetésnek."

A Hungaroring Motorsport Iskola versenycsapatának névsora mostantól tehát: Hoffmeister Zoltán, Kispataki Viktor, Soltész Attila, Sövegjártó Petra és az utánpótlás kategóriában versenyző Bencze György.