Új Honda MotoGP gépet teszteltek

2005.09.06. 09:13

Max Biaggi és Sete Gibernau már a Honda RC211V legújabb változatát tesztelhették a hétvégi brnói Cseh Nagydíj után. Biaggi 20 kört ment a legfrissebb V5-ös, 990 köbcentis MotoGP prototípussal, és legjobb ideje 1p 59.399mp volt, ami azért elmaradt még a hétvégi legjobb köridejétől. Ennek ellenére Biaggi elégedett az új géppel, és sok tartalékot rejt szerinte. Kicsit jobbnak érezte 2005-ös motorjánál jó pár területen. Ilyen például a fékezés és a kanyarba bekormányzás alatti viselkedése. Gibernau csak rövid ideig tesztelt, mivel inkább idei motorja felkészítésével foglalkozott a Motegi futamra. Gibernau sajnálta, hogy alig 4 kört tudott megtenni a prototípussal, így nem igazán tudta értékelni a HRC által végrehajtott fejlesztéseket.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.