Változó MotoGP-szabályok

2005.09.05. 10:51

A Nemzetközi Motorkerékpár Szövetség (FIM) néhány változtatást jelentett be a Gyorsasági Motorkerékpáros Világbajnoksággal kapcsolatosan Brnóban. Egy változtatás már a következő versenytől életbe lép: ha a versenyt valamilyen oknál fogva megszakítják, nem kettő, hanem csak egyetlen bemelegítő körre van lehetősége a pilótáknak az új rajt után. A további változások a 2006-os idénytől lépnek életbe. A 125 és 250 köbcentis kategóriákban induló újonc pilótáknak lehetőségük lesz a GP pályákon versenyezni Európában a világbajnoki fordulókon kívül is, amely eddig tiltott volt minden GP pilóta számára. 2006-tól az összes kategóriában, ahol a tank nem fémből, hanem kompozit anyagból készül, belső üzemanyagcella válaszfalakat kell beépíteni a tankba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.