Kirabolták Talmát!

2005.09.06. 09:25

Tegnap 12:40 körül Budapesten, az V. kerületi Arany János utcában feltörték és kirabolták Talmácsi Gábor gépkocsiját. Az elkövető vitt, amit talált, digitális fényképezőgépet, kamerát, stb., de ami a legjobban fáj VB menőnknek, hogy a tolvaj magával vitte bukósisakját is. Azt a magyar koronás fényezésűt, amiben legutóbb Brnóban versenyzett.

A sisakból egyetlen darab készült, és a közeljövőben egy jótékonysági árverésen vett volna részt, ahol a bevételt a Heim Pál GyermekKórház részére ajánlotta volna fel Talmácsi Gábor.

Kérjük, hogy aki látja ezt a sisakot, esetleg szemtanúja volt az eseménynek segítő információját küldje el a faster@faster.hu e-mail címre, vagy hívja a 70/369-0720 telefonszámot. Segítsetek kézre keríteni azt az elkövetőt!Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.