Gyári Honda RCV bárkinek

2005.09.08. 13:31

Japánban nagy kultusza van a mini méretű, de a legerősebb sportgépeket utánzó replika motoroknak. A Honda kevesebb, mint 700ezer forintért fogja kínálni az RCV-Mini névre keresztelt gyári replikáját, amely az NSR-Minit váltja a kor követelményeinek megfelelően. A kismotor lelkét az Ape típusból származó 100 köbcentis, négyütemű, léghűtéses erőforrás adja, amely 7 lóerőt teljesít. Súlya 75 kg szárazon és elöl-hátul 12 colos kerekeken gurul. Egyelőre a gépet csak a Suzukai 8 órás verseny alkalmából mint koncepció motort mutatták be, de nagyon valószínű, hogy ez a gép váltja az NSR-Mini-t a HRC kínálatában. A motort a Honda kereskedőknél nem, csak a Honda gyári versenyrészlegétől, a HRC-től lehet majd rendelni, várhatóan gyári Repsol és Telefonica MoviStar színösszeállításokban. A kis gépekkel komoly gyermekverseny sorozatokat rendeznek Japánban, ahol várhatóan a korábbi NSR-Minikkel fog az RCV-Mini csatázni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.