Spéci T-Max Japánból

2005.09.12. 08:40

A Yamaha T-Max általában munkába járásra használt motor Japánban is, de ott sem kedvelik az emberek a sok egyforma gépet, ha lehet egyedivé teszik sajátjukat. Ebben segít a T-Max tulajdonosoknak a gyár az óriásrobogó speciális változatának kihozásával. Az egyszerűen csak T-Max Special névre keresztelt újdonság fekete-ezüst egyedi fényezést kapott, az ülésén egyedi vörös betét található a pilóta részén.

A vörös színt a féknyergek is megkapták, valamint ebben a színben pompázik a műszerfal, a Yamaha és a TMAX felirat is a motor oldalán. Mindezeken felül sportos (elől 120/70 R 14, hátul 160/60 R 15) méretezésű és mintájú abroncsok kerültek a spéci T-Max ezüst színű kerekeireHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.