Endurókrossz verseny amatőröknek is

2005.09.09. 13:30

Folytatódik az elsősorban amatőrök, de ugyanakkor profik számára is kiírt endurókrossz kupasorozat. Bár a szervező csapat fóti, a versenyt az idén megnyitott kosdi endurókrossz pályán rendezik. Idén ez lesz a harmadik verseny, a negyedik, egyben utolsó fordulóra szintén itt, október 2-án kerül sor. Nagy sikernek örvend az immár hagyományos királyválasztó is, amit szintén Kosdon rendeznek a fótiak, október 30-án.

Az amatőr motoros kategóriába nevezhetnek azok a részvevők, akik a 2004-ig nem rendelkeztek érvényes licensszel semmilyen motoros kategóriában. (enduro, cross, supermoto, gyorsasági szakágak).

A profi motoros kategóriában nevezhetnek azok a részvevők, akik a 2004-et megelőzően már rendelkeztek versenyzői licenccel bármilyen motoros kategóriában. (enduro, cross, supermoto, gyorsasági szakágak).

Nevezés minden verseny előtt a helyszínen 8.00-10.30-ig, a nevezési díj 4500 Ft. A részvételhez érvényes versenyzői engedély szükséges, amely napi licenc formájában, a helyszínen is bárki számára kiváltható 2 500,- Ft + 880,- Ft bizt./verseny összegért. Lehetőség van 5000 Ft + 4400 Ft biztosítás összegért, éves licenc váltására is. Az éves licenc biztosítása az edzésekre is érvényes.