Biztos Talma helye a 250-es KTM-en

2005.09.15. 14:06

Most már biztos, hogy Talmácsi Gábor eggyel magasabb kategóriában folytatja versenyzői pályafutását. Magyar idő szerint ma hajnalban - valójában Japánban, délelőtt 11 órakor - a szokásos csapat értekezlet után jött a telefon, hogy a KTM aláírta Talmácsi Gábor szerződését a jövő évi szezonra. Jövőre azonban Talmára a KTM 250 cm 3-es vadonatúj fejlesztésű versenygépe vár, így a KTM hivatalos gyári pilótájaként egy osztállyal feljebb léphet.

Harald Bartol továbbra is nagyon bízik Talmában és számít rá, hatalmas tehetségnek tartja, és nagyon örül, hogy jövőre is együtt dolgoznak majd.

"Nagyon boldog vagyok, hogy aláírásra került a szerződés, ami egyben nagyon megnyugtató is. Így most már tényleg csak a versenyzésre kell összpontosítanom, ráadásul olyan plusz energiát, lendületet érzek most magamban, amit remélek, hogy tudok kamatoztatni a hétvégi futamon, amit már alig várok." - kommentálta a hírt Talmácsi Gábor.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.