Talma első napja Motegiben

2005.09.16. 21:32

A háromhetes pihenő után ezen a hétvégén megkezdődött az erőltetett menet, amikor is 8 hét leforgása alatt 6 futam kerül megrendezésre, majd zárul az idei szezon és eredményt hirdetnek. És hogy kié lesz a VB cím a 125 köbcentise között, egyelőre még nem tudni, de ott van az esélyesek között hazánk fia, Talmácsi Gábor is, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy a legjobb eredményt érje el.

A tengeren túli versenyek közül első Motegi, ahol már ma kipróbálhatták magukat a motorosok. Talmácsi Gábor délelőtt a 4. lett, az időmérőn pedig az 5 helyen zárt. Csupán 3 értékelhető kört ment, mert az új alkatrészeket próbálgatták, ami sok boxkiállást jelentett.

Stefano (Talma managere) tegnap elmondta, hogy rengeteg új alkatrésszel érkezett a KTM csapat Motegibe, melyet mindhárom pilóta megkapott. Az alkatrészek közé tartozik egy új, speciális fejlesztésű gázadagoló-elektornika, ami a kigyorsításoknál fog sokat számítani. A versenyző is megnyugtató hírekkel szolgált az időmérő után: Sokféle beállítást kipróbáltunk és már most számos ötletünk van arra, hogy holnap gyorsabb tudjak lenni, még többet ki tudjak hozni a motorból.

Első időmérő sorrendje:
Kallio
Simoncelli
Poggiali
Pasini
Talmacsi