Jól indult Tóth Iminek Motegi

2005.09.17. 09:01

Jól alakult az első kvalifikáció Tóth Iminek, érezte a motort és a pályát, és egyenletes, jó teljesítménnyel a 14. rajtkockát szerezte meg. "Az utolsó 3 körben folyamatosan javítottam, de a legutolsóra már nem számítottam, mert szerintem századmásodpercekkel értem csak be az utolsó körbe és nem voltam rá felkészülve. Reggel jóval gyengébb volt a motorom, de délutánra dugót és kipufogót cseréltek, így sokkal erősebb lett.

Miután kijöttem kereket cserélni, kemény lett a fékem, mert az új felnin másmilyen féktárcsa volt. Ez eléggé zavart. Annak örülök igazán, hogy az időmérő második felétől már csak egyedül mentem és folyamatosan javítottam az időmön." - mondta Imi. Braillard főtengelye megakadt, pedig pont szombaton akarták kicserélni, mert már 1100 km volt benne. Imiében már 1050km volt, ezt is szombaton cserélik, de reméljük vele nem történik meg ugyanez.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.