Talmácsié az első rajtkocka Japánban!

2005.09.17. 09:06

Talmácsi Gábor már a második szabad edzésen fantasztikus teljesítményt jutott, hiszen javított első kvalifikációs eredményén és nem is akármennyivel. A szabad edzéseket a KTM-s pilóták uralták, de közöttük is a sorrend a következő volt - Talmácsi, Kallio, Simon. Az időmérőn sikerült Talmának megőriznie első helyét, így holnap ő indulhat - életében először - az első rajtkockáról. Második lett Koyama, megelőzve Pasinit és Simoncellit.

Talmácsi Gábor nyilatkozata: "Minden a legnagyobb rendben volt ma. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem életem első pole pozícióját, már egyébként is régóta vágytam egy Tissott órára, ami a rajtelsőségért kapnak a versenyzők. Itt a tengerentúlon még a telefonom sem működik, így tényleg csak a versenyzésre tudok koncentrálni, főleg most, hogy már aláírtuk a jövő évi szerződésemet, ami nagyon megnyugtató. Holnap szeretnék dobogóra állni, hiszen innentől kezdve nagyon fontos, hogy mindig benne legyek az első háromban, hogy megmaradjanak az esélyeim a világbajnoki cím megszerzésére.

1, TALMÁCSI 1.58.653
2, Koyama 1.58.920
3, Pasini 1.58.970
4, Simoncelli 1.59.038Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.