Hétvégén nyílik a Párizsi Motorshow

2005.09.29. 10:15

Október elsején, szombaton nyílik meg a nagyközönség előtt Európa legnagyobb motorkerékpáros szakkiállítása Párizsban. Az esemény október 9. vasárnapig látogatható minden nap délelőtt 10 órától este 8 óráig. A belépődíj 12 euró, vagyis megközelítőleg 3000 Ft.

Ezért az összegért a látogatók saját szemükkel csodálhatják meg a 2006-os szezon legújabb modelljeit, a nagymotorok mellett robogók, quadok, oldalkocsik, trike-ok és elektromos hajtású járművek várják a motorozás szerelmeseit. A motorgyárak mellett természetesen jelen lesznek a háttériparág képviselői is, így a tuningalkatrészek, a motoros felszerelések gyártói, túraszervezők, valamint a motoros klubok és az újságok képviselői, összesen 489 kiállító mutattja be portékáját, illetve szolgáltatását a Paris Expo Porte de Versilles területén, az 1-es, 2/2-es és 2/3-as kiállító pavilonokban.

Természetesen lesznek tesztpályák is, ahol máris kipróbálhatod, hogyan passzol hozzád a kiszemelt 2006-os modell, valamint a helyszínen bemutatók szórakoztatják majd a látogatókat.