Egyedi látvány

2005.10.17. 14:09

A német motorkerékpárgyár, az MZ új ötlete, hogy olyan motorkerékpárokat kínál vevőinek, amelyek már a gyárból kigördülve is egyedülálló külsővel rendelkeznek. Az összes MZ 1000 modell megrendelhető bármilyen színben és bármilyen felszereltséggel.

Ha egy olyan MZ 1000SF SuperFighter az álmod, amelynek alapszíne Speedway White (fehér), a tankon piros csíkok futnak, a felnije pedig fekete, akkor ezt a vágyadat nyugodtan elmesélheted a helyi MZ kereskedőnek - tuti nem fog kinevetni. Nem kell megvenned egy olyan motort, amit legszívesebben azonnal átfestenél, különleges kívánságaid megvalósulhatnak, és ami fontos, nagyon csekély felár ellenében. A választható különleges színek: Mamba Green, Blizzard White, Ocean Blue és sok egyéb.

Akiknek még ez sem elég, számos dizájn közül választhatják ki a nekik tetszőt: a "Shark" és a "Stripes" az MZ 1000S-nek biztosít egyedi megjelenést, míg az ezüst vagy piros tankcsíkok és utasülés-borítás az MZ 1000SF-nek kölcsönöz még vadabb külsőt. Az MZ 1000ST pedig kétszínű fényezéssel is megvásárolható. Ezek mellett pedig természetesen továbbra is rendelhetőek a speciális MZ fényezések, vagy bármilyen egyedileg megálmodott festés.

Mindhárom modellhez választhatsz a tank színére, vagy bármelyik spéci MZ színre fényezett felnit. A fekete felniket rendelheted színes gyűrűvel, de ha teljesen fekete motort szeretnél, a kipufogódobokat is kérheted fekete színű rozsdamentes kabátban - vagy titánból. Ezen kívül MZ 1000 motorkerékpárod lehet 15 mm-rel alacsonyabb, az MZ 1000ST és az MZ 1000SF pedig 113 lóerőről 117-re növelt teljesítményű.