Tóth Imiék Barcelonában - második nap

2006.02.13. 16:01

Szerencsére az eső a második napon elkerülte a katalán pályát, de még délben is csak 6 fokot mutatott a hőmérő. A másnapi tesztnapra is rányomta a bélyegét a hideg, de azért hősiesen köröztek a versenyzők a pályán. Tóth Imi nem sokáig húzhatta a gázt, mert a tavalyi masinája felmondta a szolgálatot. Locának sem alakult jól a napja, sokáig időztek egy probléma megoldásán, míg végül kiderült, hogy anyaghiba okozta azt.

Locatelli: "Összességében elégedett vagyok a két nap teljesítményével, bár a mai nap elúszott egy probléma miatt. Az első futóművel voltak gondok, amelyen több beállítással is próbálkoztunk javítani, de nem sikerült. Alkatrész problémára gyanakodtunk, így az Aprilia adott egy másik darabot, az enyémet pedig elküldték ellenőrzésre. A cserealkatrész bevált, egyből megtaláltuk az ideális beállítást, de addigra annyira lehűlt az idő, hogy már nem tudtam javítani."

Tóth Imi: " Fél egy körül mentünk csak ki a pályára és bár alapjaiban egy jó motort hoztunk össze, ez még mindig nagyon gyenge volt a többiekhez képest. A kanyarokban és a féktávokon ma is jó voltam, de hiányzott az erő. Kétszer is esélyem volt a bukásra. Először Borsoi esett közvetlenül előttem egy hatalmasat, majd később, amikor megakadt a motorom. Szerencsére mindkettőt megúsztam."

Nem hivatalos időeredmények:
Loca: 1.47.9 80
Imi: 1.54.1