Felbőgnek a motorok Győrben

2006.03.20. 16:21

2006. március 24-én pénteken nyitja meg kapuit a II. Dunántúli Motorkiállítás és Vásár a Győr Autóplázában. Az első, 2005-ös kiállításhoz hasonlóan a rendezvény 3 napos, reggel 8-tól - 17-óráig várja az látogatókat.

Az idei évben a Magyarországon forgalmazott motormárkák mindegyikével találkozhat a látogató. A kiállítás területén kialakított krossz tesztpályán a krossz és enduró motorok szerelmesei próbálhatják ki a KTM, a Husqvarna, a Husaberg, a GasGas és a Suzuki gépeit. Az utcai motorosok számára is tartogat meglepetéseket az idei kiállítás, számos utcai teszt modell lesz, melyeket az érdeklődők utcai forgalomban is kipróbálhatnak. A négykerekűek, az egyedi építésű motorok és quadok színesítik a három napos rendezvényt. A rendezvénynek vásár jellege is lesz, szeretettel várnak minden használtmotor tulajdonost, aki szeretné eladni motorját (a használt motorok ingyenesen elhelyezhetők).

Aki ellátogat a rendezvényre találkozhat a győri enduró és enduró-krossz csapat, és a 2005-2006-os Dakar versenyzőivel és motorjaikkal, és kivonul a Hungaroring Motoros Iskola új, Suzuki GSX-R 600-as oktatómotorjaival. A motorkiállítás és vásár minden érdeklődő számára ingyenesen megtekinthető.