BMW HP2 nem csak terepre

2006.05.03. 15:35

A BMW HP2 bemutatásával egy időben debütált a versenypályákon. A terepezéshez pedig természetesen terep gumi, és hátul 17-es, elöl 21-es fűzött enduró kerekek járnak. Csakhamar kiderült azonban, hogy a BMW vásárlók - még ha ezt a szélsőséges endurót választják is - nem szívesen hanyagolják az aszfaltot, így a gyár 17 hüvelykes kerekeket és normál utcai gumikat is kínál a BMW HP2 Enduro-hoz.

A kerekeket 2006. március végétől, a szezon kezdetétől lehet megvásárolni, és a teljes készlet a gumikat is magában foglalja. A készlet tartalmaz egy 3,5x17 hüvelykes feketére eloxált első felnit a féktárcsával egyetemben, valamint egy 4x17 hüvelykes hátsó, szintén feketére eloxált alumínium kereket. A kerekeket normál, elöl 120/70-es, hátul pedig 150/70-es Continental Road Attack gumiabroncsokkal látják el. A készletben a hozzáillesztett villa-védők és az összeszerelési útmutató is megtalálható.

A HP2 Enduro-t nem lehet csak normál kerekekkel, terepkerekek nélkül megrendelni, viszont csak terepkerekekkel továbbra is megvásárolható.