Új portál indul motoros csajoknak

2006.07.06. 12:55

Ahogy növekszik a motorkerékpáreladások száma, folyamatosan nő a motorra pattanó nők aránya is. Míg néhány éve még kuriózumnak számított, ha a gyengébb nem képviselői e férfias hobbynak hódoltak, manapság a rikítózöld T-betűsök között mindig akad 1-2 lány. Azt, hogy a piac meghatározó szegmensévé léptek elő, a motorkerékpárgyárak és a motoros kiegészítőt forgalmazók kínálata is jól bizonyítja: piacra kerültek a könnyebb, alacsonyabb, középkategoriás motorok, és megjelentek a nőies (babarózsaszín, világoskék) színek valamint a virágminták a bukósisakokon és a bőrdzsekiken is.

Itt volt tehát az ideje egy olyan portál jellegű oldal indulásának, ami kifejezetten a motoros hölgyeknek szól. A www.csajokamotoron.hu elsősorban azért jött létre, hogy az ország különböző részein élő motoros lányoknak, asszonyoknak találkahelyet biztosítson, megbeszélhessék tapasztalataikat, és közös programokat szervezhesenek itt. Mindezek mellett a szerkesztők megpróbálják egy csokorba gyűjteni a motoros nőket érdeklő nemzetközi híreket is.

A portállal egy időben elkészült Delhusa Gion Száguldás című számának legújabb, motoros csajokra átírt, rockosabb hangzású verziója. A dal újrahangszerelését a Nemcsak Berry zenekar, a stúdiómunkákat Sasvári Nemcsak Feri vállalta magára. A slágergyanús nótát Szűcs Judit helyett ezúttal Tóth Reni énekli, aki korábban a HD Band-et, majd a Rat Boys zenekart erősítette, újabban pedig a Kormorán együttessel arat hatalmas sikereket. A Száguldás című szám meghallgatható a www.csajokamotoron.hu főoldalán a lejátszás gombra klikkelve, de a regisztráció után érdemes egy kicsit keresgélni, ugyanis aki megtalálja a titkos helyet, a SZÁGULDÁS szó beírása után letöltheti a számot MP3 formátumban.