A Tökéletes motorszállító kisbusz

2006.07.13. 10:37

Tökéletes motorszállító eszközt kínál a Volkswagen a motortulajdonosoknak. Elsősorban a Harley-Davidson tulajdonosoknak fejlesztették ki a motorszállító rendszert a VW Multivanhoz, melynek segítségével akár egyedül is felgurítható egy motor a kisbusz belsejébe. Egyelőre egyetlen más autógyártó sem kínál hasonló felszerelést, ezért mindenképpen nagy sikerre számíthat a motorosok körében.

A két gyár együttműködésének gyümölcsét Frankfurtban mutatták be. A rendszer nagyon praktikus, és egyszerű használni. Kétféle HD-szállító csomag rendelhető a Multivan Comfortline sorozathoz. A VW által szabadalmilag védett rendszerben csörlő, rámpa és rögzítő rudak, illetve rögzítő fülek és övek találhatók a kisbusz belsejében.

Az Easy-in névre hallgató rendszerrel akár egy 300 kg-os motort is bepakolhatunk egyedül. A korlátozott példányszámban gyártott Easy-in-black változat ezenfelül tartalmaz egy sportos öltözetet, Black Magic gyöngyház fényezést a kisbuszra, átlátszó hátsó ablakot, és 18 colos krómozott kerekeket. A motor felpakolása után a két első hely mellett még mindig marad két ülésnek hely hátul. A Multivan Comfortline induló ára 37.000 euró, a kisebbik csomag 2064, a nagyobbik 7308 euróba kerül. Akiknek nem lenne hozzá megfelelő Harley-Davidsonjuk, nekik segít a gyár a választásban, egy spéci Harley-Davidson Night Rod modellel, melynek színe egyezik a Multivan Black Magic-kel. Remélhetőleg a motorszállító kisbusz HD nélkül is megvásárolható bármely motoros számára.