Állatságok a levegőben

2006.10.13. 14:10

A veszélyes ugrások, a fülsiketítő motorok és a benzingőz, vagyis a freestyle motokrossz megszállottjai október 28-án, a Budapest Papp László Sportarénában juthatnak hozzá évi rendes adrenalinadagjukhoz. Az LG Mobile Motocross Freestyle Show-n rangos nemzetközi mezőny szórakoztatja a motokrossz freestyle kedvelőit. Hazánkat Hujber Péter képviseli, aki remélhetőleg ebben a sportágban is bebizonyítja, hogy magyar versenyzőknek is van keresnivalójuk a nemzetközi motorsportban.

A csinos lányok, és a számtalan betétprogram mellett magasan szárnyaló nemzetközi mezőny, és a legmenőbb ugrások várják az érdeklődőket az év legrangosabb fedettpályás motoros rendezvényén. Az este 6-kor kezdődő show három órája alatt olyan versenyzők hasítják majd a levegőt, mint Brian Foster, Andy Bell vagy Alvaro Da Farra. Remélhetőleg azonban mindegyiküket felülmúlja majd tudásával és bártorságával Hujber Péter, aki nem csupán a freestyle, hanem a motokrossz eredményes művelője is.

A verseny eddigi körülményeit a szervezők új elemek bevetésével nehezítették, és az eddig használt földes ugratók helyett speciális, kamionokról lenyíló rámpákat használnak majd a versenyzők. A futamok között bmx-bemutatók, táncos lányok, lézershow, olimpikon sztárvendégek szórakoztatják majd a közönséget, no meg két mindenre elszánt műsorvezető próbál arénahangulatot teremteni.