Triál-show Miskolcon - elmarad!

2006.11.07. 10:55

Most kaptuk a hírt, hogy sajnos - ha csak valami csoda nem történik -, az esemény elmarad.

A motoros triál még elég fiatal sport Magyarországon, de szerencsére egyre többen hódolnak ennek a rendkívül technikás, és nagyon látványos sportnak hazánkban is. Nemcsak a versenyzők száma szaporodik, hanem a lelkes nézőké is. A tél közeledtével sem akasztják szegre a bukósisakot a triálosok, inkább fedett csarnokokba vonulnak. Így lesz ez idén először nálunk is, ugyanis november 25-én, szombaton a miskolci szabadidőközpontban megrendezik Magyarország első indoor triálversenyét.

A show-hangulatot nemzetközileg elismert és sikeres versenyzők garantálják, melyet minden bizonnyal fiatalok és idősebbek egyaránt élvezni tudnak majd. Az öt szekcióból álló változatos pályáról nem hiányozhatnak a legkülönfélébb tereptárgyak, így a teherautó, a kábeldob, vagy a konténer sem. A szervezők párharcra alkalmas szekciót is kiépítenek, ahol két versenyző egyszerre küzdhet meg egymás és az idő ellen.

A programot break-táncosok, motor és felszerelés bemutatók, no meg csinos lányok színesítik. Megnézheted, megtapogathatod a versenyen szereplő motorokat, kérdezhetsz a versenyzőktől és hozzájuthatsz minden hasznos, a triállal kapcsolatos információhoz.

Akik már elfogadták a meghívást:
Szelei Ferenc
Török János
Marozsán Gábor
Tóth Gergő
Milan Benczo
Vlado Kothay
Martin Mihal

Akik még nem biztosak:
Mario Mempör
Markus Adamec
Sebastian Bécsből, akinek nem tudjuk a teljes nevét, de remélhetőleg hamarosan kiderül