Búcsúztasd az évet Talmával!

2006.12.05. 10:58

Immár hagyomány, hogy a karácsony közeledtével minden évben megrendezik a Talmácsi évadzáró partyt az E-Klubban. Nem lesz ez másként idén sem. A buli kis zártkörű eseménnyel indul, de este tíztől minden kedves érdeklődőt szívesen látnak, hogy Talmácsi Gáborral és a managementtel közösen búcsúztassa az évet.

Hogy az izgalmakat fokozzuk elárulhatjuk azt is, hogy Talmáék nem érkeznek üres kézzel. Mindenki megnézheti azt a versenymotort, mellyel Talma felállította az új pályacsúcsot Jerezben, az utolsó őszi teszteken. Személyesen is ellátogatnak Magyarországra az Aspar Team és az Aprilia Racing vezetői, akik beszámolnak arról, hogy milyen volt számukra az első közös teszt Talmával, mik a terveik jövőre, stb. A karácsonyi hangulat nem lenne teljes ajándékozás nélkül, a vendégek között értékes nyeremények találnak majd gazdára.

A Playstation őrültek számára van még egy hírem. Talma szponzora, a Sony Playstation itt mutatja be Magyarországon először a Sony Playstation3-at. Ha szeretnél róla többet megtudni, netán versenyezni Talmával, akkor 2006. december 15-én, este 10 órától az E-klubban a helyed.