Motoros Mikulások rendőri kísérettel

2006.12.07. 16:30

A Citadella motoros találkozó motorosai a MotorBlokk Sportegyesület szervezésében - ahogy azt már előre beharangoztuk - a megszokottól eltérő időpontban, december 6-án is találkozót szerveztek.

A Citadellán gyülekeztek, ahová közel ötven motoros érkezett. Mindenki hozott magával ajándékokat, néhányan azok helyett is, akik a munkájuk miatt nem tudtak részt venni az eseményen. Emellett cégek és magánszemélyek is küldtek ajándékcsomagokat a motoros Mikulásokkal.

Először a Heim Pál Gyermekkórházba, majd a Pethő Intézetbe látogattak el rendőri kísérlettel a motorosok, ahol háromszáz gyermek között osztották szét a csomagokat. A Pethő Intézetben lévő gyerekek számára igazi meglepetés volt, hogy a mikulások és krampuszok motoron látogatnak el hozzájuk. Az udvarra beguruló motorosokat az apróságok dalokkal és versekkel köszöntötték egy gitározó krampusz segítségével. Az ajándékok szétosztása után, a gyerekek felülhettek a motorokra is, és a különleges rénszarvasok felbőgtek.

A Motorblokk Sportegyesület elnöke, Kőváry Tamás szerint a Citadella motorosai elérték a céljukat, sőt túl is teljesítették azt: "nemcsak a gyerekek, hanem az orvosok és ápolók arcára is sikerült mosolyt csalnunk".