Új bőrruhájában feszített Talma

2006.12.19. 15:15

A rendkívül sikeres jerezi tesztek után GP125-ös pilótánk, Talmácsi Gábor is pihenhet egy kicsit, mielőtt megkezdődne a 2007-es GP-szezon. A pihenést mindjárt egy bulival kezdte, ami számára azért kicsit munka is volt.

December 15-én, pénteken a budapesti E-klubban mutatkozott be a hazai sajtó, no meg persze a népes rajongótábor előtt elsőként új csapatával. A program egy 3 perces lézershow-val vette kezdetét, majd az est két házigazdája, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő színpadra hívta Talmát és menedzserét Stefano Favarót, valamint Gábor új csapatának tagjait, így Mr. Facundo Gabriel Garcia (Aspar Team - kommunikációs igazgató), Mr. Gino Borsoi (Aspar Team - Team-manager) és végül Luigi Dall'Igna (Aprilia Racing - technikai igazgató) urakat.

Ezt követően az est fénypontjaként Talmácsi Gábor új bőrruhájában tért vissza a színpadra és leleplezte azt a versenygépet, mellyel az első teszt alkalmával pályacsúcsot döntött Spanyolországban. A zártkörű sajtótájékoztató után megnyílt a kapu a nagyközönség, Talma rajongótábora előtt. Ők szintén láthatták az új Apriliát, és nem maradhatott el az autogramosztás és a közös fényképezkedés sem.

Az év hátralévő része pihenéssel, feltöltődéssel telik, majd januártól ismét kezdetét veszi a kemény munka, jönnek a tesztek, és március 10-én, Qatarban elstartol a világbajnoki mezőny.