Talmácsi régi motoron marad?

2007.02.19. 09:21

A gyorsasági világbajnokság 125 köbcentis kategóriájában versenyző Talmácsi Gábor csapata, a Bancaja Aspar, február 12-13. között tesztelt ismételten a valenciai pályán. Sajnos Talma ezen a két napon nem volt jelen a teszteken, pedig csapattársai (Gadea és Faubel) ott köröztek a legújabb Aprilia RS-A 125-ös gépeikkel. A MotoGP.com oldalán az utóbbi hetek tesztjei során egy alkalommal sem mulasztották el megjegyezni, hogy Talmácsi még mindig a 2006-os, eggyel korábbi fejlesztésű RS-W 125 jelzésű motorral köröz a teszteken. Reméljük, a soros jerezi hivatalos IRTA teszteken minden kiderül, valamint azt is csak remélni tudjuk, hogy az Aspar csapatnál nem kezdődik el a szokásos csapatsorrend kialakítása, és "egyenlősdi" el már az év elején.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.