Ingyenes tréning a részletfizetés mellé

2007.03.13. 09:57

A 2007. évben az Erste Leasing segítségével több ezer motoros számára válik elérhetővé a vezetéstechnikai képzés, hiszen minden vásárló, aki az Erste Leasing finanszírozási szolgáltatását veszi igénybe, részt vehet egy professzionális motoros képzésen a Hungaroringen.

Az Erste Leasing Motoros Akadémia Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, hiszen sok régi és új motortulajdonos vezetéstechnikai tudását tudják fejleszteni, ezzel elősegítve a balesetmentes közlekedést. Az egy napos oktatás a Hungaroringen történik, ahol a résztvevők elsajátíthatják azokat a technikákat, amelyek elsősorban veszélyes közlekedési szituációk elkerülésében lehetnek segítségükre.

Fő témakör a vészfékezés és a motor irányítása, amit a résztvevők először elméletben, majd a gyakorlatban is megtapasztalnak. Az oktatást azon új vagy használt motort vásárló ügyfelek kapják térítésmentesen, akik az Erste Leasingnél finanszíroztatják járművüket. A kampány hivatalos képviselője és arca Rizmayer Gábor motorversenyző, többszörös magyar bajnok, a 2006-os Suzuki GSX-R kupa győztese, aki 2007-ben a Superbike Világbajnokság keretein belül rendezett GSX-R Európa Kupában versenyzik.