Hosszú forró nyarat jósol a Harley-Davidson

2007.03.13. 10:14

Az európai motorosok megnyugodhatnak. A Harley-Davidson az eddigi legforróbb nyarat garantálja a 2007-es szezonra, hiszen három világklasszis eseményt rendeznek Franciaországban, Spanyolországban és Ausztriában.

A hőmérséklet már májusban emelkedni kezd. Az első rendezvényt, a Harley-Davidson Euro Festivalt a St. Tropez-i öbölben, Port Girmaud-ban tartják május második hétvégéjén. Az eseményre nemcsak a Harley-tulajdonosokat várják, hanem minden motorost, ezzel minden bizonnyal Európa egyik legjobb beach partyjának ígérkezik.

A dél-franciaországi bemelegítés után a 16. Európai Harley Owners Group Rally (június 21-24.) kitűnő ürügyet szolgáltat ahhoz, hogy lemotorozzunk Spanyolországba, Costa del Sol-ra. A H.O.G. ralik szokásos eseményei, a custom show (épített motorok bemutatója), a közös motoros túrák, az egész napos élőzene, természetesen idén sem maradhat el, de a szervezők meglepetésről is gondoskodnak.

A Harley-Davidson hosszú, forró nyara az ausztriai Faaker See-ben ér véget a European Bike Week 2007 eseménnyel, szeptember 5-9. között. A Harley-Davidson idén is jelentős programokkal és létesítményekkel támogatja a European Bike Week rendezvényt, többek között a Harley-Davidson Faluval, (amely most már egy kisváros méretéhez közelít!) és tesztmotorozási lehetőséggel, mely során kipróbálhatók a legújabb Harley-Davidson és Buell modellek.