Irány a Hungaroring!

2007.04.06. 09:16

Nem tudod még, hogy merre vedd az irányt Húsvét hétvégén? Motorozni szeretnél, de még nincs ötleted, hogy hol? Irány a Hungaroring!

A GSX-R Klub hagyományaihoz hűen idén is óriási erőkkel támad a hazai és külföldi versenypályákon. Az első rendezvényre ezen a hétvégén kerül sor a Hungaroringen, ahol egész napos motorozással dolgozhatjátok le a húsvéti sonkákat és nagy kajálásokat. Ebben az évben nyolc napon, három különböző pályán szerveznek a rendezők pályanapokat és versenyeket. Az örkényi pályára tervezett GSX-R Klub napokon külön oktatáson (Kispataki Viktor, Németh Balázs, Adorján Tamás közreműködésével) vehetnek részt azok a jelentkezők, akik eddig még nem, vagy csak nagyon ritkán jutottak el versenypályára. Ez az oktatás a teljesen kezdőknek is nagy segítséget nyújt, hogy minél jobban élvezhessék a sebesség és a motorozás élményét a zárt, biztonságos pályán. Az előző évek nagy sikerére való tekintettel most is rengetegen jelezték előre, hogy szeretnék igénybe venni a GSX-R Klub szolgáltatását. A nyolcnapos bérlet ára 49 000 Ft. Napijegy ára, GSX-R tulajdonosoknak 9000 forint, egyéb típusú motorral érkezőknek 10000 Ft.

Bővebb információt a feltételekről és a GSX-R Klubról a klub honlapján találtok, vagy hívjátok Csobor Tündét a 06-85-550-560-as telefonszámon.