Célegyenesben a GSX-R Kupa

2007.04.27. 10:42

Magyarország első számú márkakupája megkezdte a visszaszámlálást az első futamra. Április 26-29. között a Hungaroring ad otthont a rangos eseménynek.

Nagyszámú jelentkező készül a versenysorozatra. Az indulók között megtalálható Bitter Sándor, aki a Black Motors színeiben versenyzik a kupában. Bitti számára létfontosságú, hogy motorozhasson. Az sem gátolja a versenyzésben, hogy egy bukás következtében elszakadt a hátizma. Rendületlenül készül, miden edzéslehetőséget kihasznál. A múlt héten már sérült háttal motorozott a Hungaroringen amikor, ismét bukott.

Bitti mesél egy kicsit a felkészülésről és a terveiről:

"Számomra az a legfontosabb, hogy sportolhassak. Azon belül is a motorozás áll hozzám a legközelebb. Rengeteget edzem a téli időszakban is, igyekszem a lehető legtöbbet motoron tölteni. A krossz sem áll távol tőlem. A sérülésemet is két keréken szedtem össze. Nem szeretnék ezzel a balszerencsével foglalkozni, hiszen a hétvégén kezdődik a GSX-R Kupa, amin biztos, hogy rajthoz állok. Már nagyon várom az első futamot. Az Alpok-Adria Bajnokság első futamán sajnos egy kisebb technikai probléma miatt nem tudok indulni. Szerencsére fő támogatóm, a Magyar Suzuki Zrt. vezetősége ezt tudomásul vette, sőt mindenben a segítségemre vannak. Remélem igaz a mondás, hogy ami rosszul kezdődik, az jól végződi."