Suzukit adtak a sportolók alá

2007.05.18. 08:33

A versenysport és a motorozás ritkán jön össze, hacsak nem épp motorsportról van szó. Az edzők féltik védenceiket az esetleges balesettől, mely akár egy karrier végét is jelentheti. A Suzuki Hollós azonban nem féltette a hazai sportolókat, akik nem titkoltan élvezték is a motorozást.

A TEVA-VasasPlakett vízilabdázói, az MTK focistái, az olimpiai bajnok boxoló, Kovács István és a világbajnok evezős dr. Haller Ákos mind egyetértettek abban, hogy ennél jobb programot ki sem találhattak volna a hétvégére. A sztársportolók együtt motoroztak a nyíltnapra kilátogató több száz érdeklődővel. Kokó egyik rajongóját, aki mellesleg a Magyar Suzuki Rt vezérigazgatója, el is vitte egy körre az egyik csodajárgánnyal.

A mindig kedves és jókedvű sportolók jelenléte is elég lett volna a kitűnő hangulathoz, a szervezők azonban látványos és izgalmas bemutatókkal is kedveskedtek a jelenlévőknek. A Streetfighter és biciklis freestyle bemutató mellett volt quad-show is, ami még mindig újdonságszámba megy. De a hangsúly ezúttal is a motorokon volt, közel ötszázan próbálták ki a Suzuki újdonságait, a tesztvezetésre szó szerint sorban álltak az emberek.