SUCSAMOTA harmadjára

2007.06.12. 09:02

Motormárkától függetlenül minden motorost vár a Suzuki Családi Motoros Találkozó június 24-én, vasárnap, a Hungaroringen. Az asszonyt (embert) és a gyerekeket se hagyd otthon, mert amíg te a Hungaroring versenypálya betoncsíkját koptatod, őket is remek programok várják majd.

A SUCSAMOTA idén először nemcsak a motorozásról szól, hanem SUZUKI autós programok is lesznek, hátha a kilátogató autósok mégiscsak kedvet kapnak a motorozáshoz is. A Hungaroring története során még soha nem fordult elő, hogy egyazon napon, autó- és motorversenyzők is koptatják az aszfaltot. A Magyar Suzuki Zrt. a SUCSAMOTA alkalmából GSX-R kupa futama mellett programjára tűzi a Suzuki Swift Kupát.

A motorozni vágyók készüljenek, hiszen a Suzuki jóvoltából eddig soha nem látott méretű tesztparkkal ismerkedhetnek 24-én vasárnap. A GSX-R Kupa és a Swift kupa előtt, valamint ezeket követően természetesen a pályán is lesz lehetőség kipróbálni a Suzuki által forgalmazott motorkerékpárokat.

Az Adventure parkban lehetőség nyílik terepjárók és quadok kipróbálására, valamint a MAK, vagyis a Mobil Vezetéstechnikai Tanpálya reggeltől-estig áll az érdeklődők szolgálatára. Az égboltot is bevonják a műsorba, hiszen Bessenyei Péter műrepülő világbajnok mutat majd be egy-két trükköt a repertoárjából, majd hangulatfokozásként a célegyenesben landol.

A gyermekek is találhatnak kedvükre való szórakozást, hiszen légvárak, rodeó- bika, mászófal, eurobungee, trambulin, pónilovagoltatás várja őket, valamint benevezhetnek a SUCSAMOTA ötpróbára is, ahol elektromos roller, mini chopper, foci célkapu, kosárlabda, valamint kacsalövészet sportágban versenyezhetnek egymással.

A Magyar Suzuki Zrt. mindenkit szeretettel vár ingyenes rendezvényére.