Combosabb futóművel

2007.07.19. 09:34

A Sherco az Enduró-Világbajnokságon szerzett tapasztalatai alapján készítette el a Sherco 4.5i és 5.1i Enduro versenyváltozatát, melyet már nemcsak hivatalos versenyzőinek kínál. Ezek a gépek elsősorban versenyzési célra készülnek, gyárilag hangolják őket a nehéz körülményekhez. A leglényegesebb módosítások a futóművet érintették. A Factory Replicának nevezett gépek ugyanazt az Öhlins verseny-lengéscsillapítókat kapták, amit a versenycsapat használ a világversenyeken.

Az első felfüggesztés egy új, mart villahíddal gazdagodott. Az elektromos rendszert újratervezték és leegyszerűsítették, így jobban megfelel a versenyzés kihívásainak. Ezen kívül a DOMA speciális versenykipufogójával szerelik, ami további lóerőket csal ki a blokkból. A hétköznapi modellektől az egyedi, még több fekete színt tartalmazó grafika különbözteti meg.

A gyár 40 limitált darabot gyártott le, melyből hazánkba 2 darab jutott eddig, közülük az egyik Factory Replicával Csorba Ákos versenyez a Sherco in Hungary jóvoltából.