Bandit - a túrázók igényei szerint

2008.01.22. 13:24

Az őszi birminghami NEC Motoroshow-n bemutatott Suzuki GSF 1250 GT immár végleges változatában, január végén a kerül a piacra. Mivel a Bandit túraváltozata az angol importőri kör kérésére készült, ezért forgalmazását először a szigetországban kezdik meg.

A szériaváltozattól eltérően a motorra két, részben színre fújt oldaldoboz, csomagtartó és egy top-case hátsó rekesz kerül. Az extrák sorát tovább gazdagítja a Garmin Zümo által gyártott navigációs rendszer, amelybe egy speciálisan a Suzuki számára kialakított szoftver- és információs csomag kerül.

A fejidommal és ABS-szel ellátott 1250 SA modell, amelyre a túraváltozat épül, elődjéhez hasonlóan nagyon sikeres a dinamikus és hosszú távú utazást kedvelő motorosoknál. A kedvező árat, amelyet a modell nyújt, a hivatalos közlemények alapján nem tervezték az extrák ellenére sem súlyosan megterhelni. Ennek a vásárlóbarát döntésnek eredményeként az 500 ezer forint értékű extra kedvezményesen, csupán 350 ezer forintos felárként jelenik meg a motorkerékpár vásárlásakor.

A modellváltozat hazai forgalmazásáról egyelőre nincs szó.