Motorost gázolt egy tolókocsis

2001.08.14. 12:45

Németország Egy tolókocsis nagypapit megbüntettek ittas vezetésért és baleset okozásáért. A papi felöklelt elektromos kocsijával egy motorost, majd meglógott a helyszínről. A 62 éves korántsem úriembert végülis Cottbus-ban kapták el a zsaruk, azután kihúzták kocsijából az áramellátást, miuán előtte már többször is fittyet hányt a rendőrök felszólítására, hogy álljon meg.

Portugália Az ország elnöke otthagyta rendőri kíséretét, miután a motoros fullajtárjai eltévesztették az utat egy fontos találkozó helyszínére menet. Jorge Sampaio igen bosszús lett, amikor a motorosok rosszul fordultak be, majd körbe-körbe haladtak csak. A Lisszabon melletti találkozóra végülis majd 30 perc késéssel érkezett meg az elnök.

Új Zéland Egy motoros meztelenül adott elő kaszkadőr mutatványokat egy videókamera előtt. A 17 éves srác a haverjainak próbált ripacskodni, amikor egy hekus elkapta és szigorúan megdorgálta.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.