Scott Russel újra a versenypályán

2001.08.15. 10:31

 
   
   

Az amerikai Scott Russel ismét motorozott HMC Ducati-ján a Virginia International Raceway-en bizonyos korlátok betartása mellett. Russell 50 kört teljesített, és legjobb ideje alig 3 másodperccel maradt el az ugyanott tesztelő Kawasakis Eric Bostrométól.

A Superbike Világbajnokság egykori menője az idei daytonai versenyen szenvedett súlyos balesetet. A teljes fizikai felépüléséig még sok van hátra, aminek legnagyobb akadálya a bal kezének gyengesége, és az hogy nem igen érzi bal lábát, valamint mozgása sem 100%-os jelenleg. Akárhogy is, Russel visszatérése szenzációs. Igen kevesen gondolták, hogy visszatér idén a versenypályára, akár versenyképesen, akár máshogy.

Russel jelenlegi szándéka, hogy folytassa az edzéseket Ducati csapatával, és még ebben a szezonban visszatérjen a Virginia International Raceway-en rendezendő versenyre szeptember 30-án. Mi csak minden jót kívánhatunk Scott-nak, és örömmel látjuk gyors fizikai és mentális felépülését, és csodálkozunk a motorversenyzés iránti elkötelezettségén.