A motorostalálkozó nem óvoda

2001.08.28. 09:59

 
   
   

Bár a motoros szezon a vége felé jár, most még kánikulai melegben szórakozhattak a bikerek az elmúlt hétvégén, Foktőn. A Horgony-rajongók most sem csalódtak. A klub által működtetett, a Duna partján álló, hajó alakú kocsma körül idén kilencedik alkalommal rendeztek nyári találkozót.
Ha megkérdezzük a Foktőn szórakozó motorosokat, mindannyian azt állítják, hogy a Foktői buli még mindig ugyanolyan, mint évekkel ezelőtt volt. Ide mindig eljönnek a régi arcok, ezen a bulin látszik, hogy nem a pénzről szól, ennek a helynek valami különleges hangulata van.

És a klub idén is kitett magáért. A területet a nagy érdeklődésre való tekintettel kibővítették, a színpad már nem a kocsma előtt, hanem egy nagyobb, füves területen, a sörsátorral szemben kapott helyet, de a régi haverok többnyire a régi helyszint választották, az újat meghagyták az új embereknek.

Programokban sem volt hiány, péntek este a Fanny Farm, a Tequila és a Stewenson Rockets, szombaton a vetélkedők után ismét a Fany Farm, majd a Felkai Jam, a Gesarol, és éjszaka a Mistery Gang játszott. És akinek mindez még nem elég, informátoraim azt súgták, hogy jövőre, a X. találkozóra a klub valami igazi nagy durranással készül.