Fightererotika?

2001.08.27. 16:00

 
   
   

Vasárnap Kalocsán gyorsasági dragbike futamot rendezett a Kaloring Motorsport Egyesület. Bár a motorosokon volt a fő hangsúly, jutott hely az autóknak is, ők is lemérhették tudásukat.
A délelőtti edzések után kis szünet következett. Délután kettőkor kezdődött Erdős Csaba streetfighter bemutatója, amit a szabadságon lévő segítői híján két dekoratív hölgy táraságában mutatott be. A Show végén a hölgyek nem átallották felfedni bájaikat a közönség előtt, sőt, később még a nedves póló versenyen is indultak. Immáron elmondhatjuk, hogy megszületett az erotikus streetfighter show azoknak, akiknek az adrenalin önmagában nem elég.

Erdős után Mókus következett, aki pusztán tudásával kápráztatta el a közönséget. A legnagyobb sikert akkor aratta, amikor kikapcsolt motorral 150 m-en keresztül gurult egykeréken a pályán, majd ismét Erdős fitogtatta a tudását. Épített dragsterével először nitro nélkül, majd nitroval is ment egy futamot, a bámészkodók nagy megelégedésére.

A kánikulai meleg itt a forró aszfalton már túlment a kellemesnek mondhatón, ezért a döntő idejére kissé megcsappant a nézők száma. Legközelebb szeptember 8-án, a Rába Ringen szurkolhatunk a magyar dragosoknak, és akkorra az is kiderül, hogy ki nyeri az idei bajnokságot.