BMW C1 robogóval a siratófalon

2001.09.13. 10:36

 
   
   

Ausztria Lebontott idomzattal versenyeztek a BMW C1 robogóval a népszerű Erzberg Rodeo hegymászó versenyen, és nem is akárhogyan. A felesleges elemeitől megszabadított C1-esek megszerezték a harmadik, a negyedik és a hetedik helyet a számukra kissé idegen környezetben, így ezek után nem lehet egyértelműen kijelenteni a BMW robogója csak a városba való.

Kanada A zsaruk egy rejtett kamerára vadásznak, amit korábban a helyi Hell's Angels klub megfigyelésére helyeztek el a rendőrök, hogy kifürkésszék a bűnügyekről hírhedt motoros bandát. A fekete gömb azonban a kihelyezés után két héttel már el is tűnt az ontario-i kisváros, London lámpaoszlopáról. A következő napon egy szomszédos hirdetőtáblán feltűnt egy felirat: "Mi történt a kamerával?!". A Hell's Angels nem kommentálta az eseményt.

Japán Egy férfi, aki megtámadott egy fiatal motoros lányt, élete legnagyobb meglepetését élte át, amikor megismételte a támadást. Ugyanis a személy, akit lecibált a motorról, a tinédzser apja volt. A yamazone-i rendőrség letartoztatta a támadó férfit, miután megtámadta a 17 éves lánya ruhájába öltözött apát, akinek a lányához hasonló a testi felépítése.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.