Megérkeztek a 2011-es Harley-Davidson modellek!

2010.09.17. 15:28

Az egyedileg épített motorokon át a lenyűgöző túrázókig mindent megtalálhat a Harley-Davidson®-ok között. Huszonhárom új, 2011-es modell közül biztosan nehéz lesz kiválasztani, melyiket vigye el egy tesztkörre. Ilyen közel még sosem állt a vásárláshoz! Szeptember 25-26-án, az országos nyílt hétvégénpáratlan lehetőségekkel várja önt minden hivatalos Harley-Davidson márkakereskedés: kipróbálhatja álmai motorját, és hazafelé akár már a sajátjának is tudhatja.

A 2011-es modellek különböző stílusúak, az igazi klasszikusoktól a sosem látott új modellekig. Továbbfejlesztett motorok és nagyobb teljesítmény – találja meg álmai Harley-ját!

Tekintse meg az új Sportster® SuperLowTM modelt például, mely egyedi vázával és egyszerű, letisztult stílusával már most egy klasszikus egyéniségnek számít.

Az összes Softail® modellt szériafelszerelésként ellátuk ABS fékkel (kivéve a Cross Bones®, melynek szépségét kár lett volna elrontani), valamint nagyszerű, 103-as Twin Cam motort szereltük minden Touring motorba, hogy még több erő és teljesítmény kisérje túráit.

A Softail® Deluxe és a Touring modellek közé visszatér a túrázók és kalandorok kedvence, az Electra Glide® Classic.

Akár az interneten böngészi őket, akár a helyi márkakereskedőnél csodálja élőben pompájukat, biztosak vagyunk abban, hogy elismerően fog rájuk tekinteni.

Látogasson el nyílt hétvégénkre szeptember 25-26-án. Ezt az alkalmat nem hagyhatja ki: találja meg az igazit!

www.harley-davidson.hu

Harley-Davidson Budapest, Neszmélyi Köz 3, Budapest 1112 - www.harley.hu

Harley-Davidson Goldrex, Vasvári Pál u. 36, Nyíregyháza 4400 - www.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
Harley-Davidson Győr, Fehérvári út 110, Győr 9028 - www.hdgyor.hu
Harley-Davidson Hódmezővásárhely, Szent István tér 14, Hódmezővásárhely 6800 - www.hodrod.hu