Ha motorja van, repüljön!

2015.02.08. 11:48

Világszám: a NITRO CIRCUS először Magyarországon a Groupama Arénában, 2015. június 14-én!

„A benzingőz ünnepe, a szupersztár Travis Pastrana, a világ legjobb freestyle motocross versenyzője, az őrült trükkökről ismert motoros közreműködésével.”

„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”

Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán.

Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását.

Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair.A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

A show keretében láthatunk majd hómobilokat, quadokat, tandem krosszmotorokat, minimotorokat, és még sok más érdekességet.A műsorban szerepelnek majd őrült tárgyak, többek között kerekeken guruló hűtőszekrény és fürdőkád, de egy lustálkodásra szánt heverő is megjelenik.

Ha motorja van, repüljön!

„Mindenkit lázba hozott az, hogy elhozhatjuk ezt a vadonatúj show-t az Atlanti-óceán ezen oldalára. Itt született a motocross, itt kezdődött minden, és mi törekszünk rá, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból az itt töltött idő alatt. Mindig szerettem Európában versenyezni a fanatikus szurkolók miatt, ráadásul Budapesten először mutatjuk meg magunkat, úgyhogy alig várjuk, hogy ott legyünk, és feltekerjük a hangerőt.” – nyilatkozta Pastrana.

„2014-ben mérföldkőhöz érkeztünk, és úgy tűnik 2015-ben még nagyobb szabású lesz a rendezvényünk” – mondta a rendezvény kapcsán a Nitro Circus ügyvezető igazgatója, Michael Porra. –„Közép- és Kelet-Európa nagyon fontos számukra, mivel az ottani szurkolóknak eddig nem volt lehetőségük élőben látni minket. Nagy öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a helyi promóter Budapest Jump sportmenedzser irodával, amelyet Stefano Favaro vezet. Az ő motorsport iránti elkötelezettsége nem kérdés! Mindkét csapat arra törekszik, hogy az est felejthetetlen legyen. Várunk mindenkit, öregeket, fiatalokat, fiúkat és lányokat – találkozzunk Budapesten. Készüljenek fel egy kifulladásig tartó estére!”

A Nitro Circus – Moto Mayhem a vadonatúj Groupama Arénában mutatkozik be a hazai közönség előtt. A gyönyörű környezet egy olyan helyszín, amely tökéletes a rendezvény számára. Az aréna elhelyezkedése, befogadóképessége és szolgáltatásai megfelelnek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is.

Stefano Favaro, az esemény főszervezője elmondta: „Évek óta dolgoztunk azon, hogy Magyarországra hozzuk a rendezvényt. Megígérhetem, hogy a Nitro Circus budapesti show-ja – amelyet az idén végre a magyar közönség is látni fog – egy páratlan, világszínvonalú esemény lesz.

A sikeres üzletembert senkinek sem kell bemutatni motorsport világában. Stefano többször indult a Dakar-ralin versenyzőként, és ő volt a menedzsere hazánk első gyorsaságimotoros világbajnokának, Talmácsi Gábornak.-„Szerencsés vagyok, mert egész eddigi életemet körülvette a számomra oly kedves benzingőz. Az elmúlt évtizedekben a világ legnépszerűbb sorozatai a hétköznapjaim részévé váltak. Bejártam a világot, fantasztikus versenyeket láttam, hatalmas sportembereket ismertem meg, ott voltam, amikor motorsport legendák születtek. Pontosan tudom mitől lesz egy esemény színvonalas és sikeres.

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!

További információk az eseményről a www.budapestjump.com és a www.nitrocircuslive.com, www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest és www.facebook.com/NitroCircus oldalakon.