Új motoros kultuszfilm

2004.01.12. 10:00

A hajdanán forgatott motoros filmek közül nem egy vált kultikus alkotássá, és nemcsak a motorosok körében. Az amerikai filmipar legújabb, motorosokról szóló alkotása, a Vad Motorosok (Biker Boyz) várhatóan sikeresen mutatkozik be napjaink sportmotorokat kedvelő motoros rétege előtt.

Az extrém motoros mutatványokban és látványos akciókban bővelkedő filmben a Matrixból jól ismert Laurence Fishburne alakítja Smoke-ot, a törvényen kívüli utcai gyorsulási versenyek veretlen és vitathatatlan bajnokát. Elsőségét és bajnoki címét vonja kétségbe Kid (Derek Luke), a rendkívüli tehetségű, öntörvényű csodagyerek. A Vad Motorosok napjaink két kerékre írt western filme, amelyben a motorok lovasai napközben ügyvédek, hivatali dolgozók, ám éjjelre vérre menő küzdelmet vívó versenyzőkké változnak.

A nem éppen veszélytelen versengésben haláleset történik, ami megváltoztatja a főhős, Kid életét. A temperamentumos fiú elég tehetséget érez magában arra, hogy Smoke-ot, Kalifornia királyát legyőzze. Alakít egy új motoros klubbot, a Biker Boyz-t és mindent megtesz azért, hogy versenyezhessen a bajnokkal. Kid édesanyja mindent elkövet, hogy fia ne elhalálozott férje sorsára jusson, ezért még arra is képes, hogy elárulja a múltjára nehezedő súlyos titkot.

Kid Rock - az ügyeletes rosszfiú -, Orlando Jones, Lisa Bonet, Eriq La Salle és 14 motoros klub tagjainak közreműködésével a törvényen kívüli utcai gyorsulási versenyek világát ismerhetjük meg, így hát nem hiányozhatnak a tuningolt gépek, az egyedi motorfestések és a rengeteg extrém kaszkadőrmutatvány sem.

Fontos szerepet kapnak korunk legjobb sportmotorjai. A Suzuki, a Honda, a Kawasaki, a Yamaha és a Ducati legerősebb sportgépei bukkannak fel a filmben, de akad néhány gyönyörűen átépített Harley is. A film alatt ütős, rock/hip-hop stílusú zene szól.

Kizárólag DVD-n és VHS-en megjelenő film magyarországi bemutatója január 20-án lesz.

A játéknak vége
A sajnos több választ már nem tudunk elfogadni, a játékot lezártuk. A győzteseket emailben értesítjük, illetve nevüket a mai napon közzétesszük. Jó szórakozást a filmhez!
Addig is játssz és nyerj a TotalBike-on!

Azok között, akik helyes választ adnak kérdéseinkre, 50 db premier előtti exkluzív vetítésre szóló, kétszemélyes jegyet sorsolunk ki, valamint 25 db Biker Boyz pólót és 1 db DVD csomagot. (A vetités ideje: 2004. január 19. 20 óra, Budapest, MOM Park mozi.) Játékunk január 12-től január 15-ig tart. A nyerteseket január 16-án emailen értesítjük ki.

Kérdőív a Biker Boyz című filmről
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név*
Email*
Telefonszám*
Életkor*
Melyik híres rocksztár szerepel a filmben? Marilyn Manson
Kid Rock
Paul Baloff
Mekkora a 2004-es széria Suzuki Hayabusa végsebessége? 330 km/h
270 km/h
299 km/h
A filmben főszerepet játszó Laurence Fishburne-t melyik másik filmben láthattuk? Halálosabb iramban
Bűnös szent
Mátrix
A Suzuki GSX-R1000 körülbelül milyen súly-lóerő aránnyal büszkélkedhet? 1:2
2:1
1:1
Melyik motoros sportágból láthatunk elemeket a filmben? Superbike
StuntRiding
Motocross


DVD extrák
Hang: angol (5.1 és 2.0)
Feliratok: magyar, angol, cseh, lengyel, görög, török, héber
Teljes játékidő: 111 perc
- A forgatás és a film történetének háttere. (Itt többek között beszélgetést találunk a valódi "King of Cali"-val, aki egyébként feltűnik a film néhány jelenetében is.)
- Kimaradt jelenetek
- Fotógaléria