Eltologatnál egy motort is?

2006.06.21. 13:55

Csakhogy megértük ezt is. Mindenféle rosszindulatú jóslatok ellenére ezerrel tombol a nyár. Eljött a mi időnk, a motorosoké, mert hát motor nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Motorozni kell, ezt minden motoros érzi, már-már létszükséglet. Éppen csak egy motor kell hozzá.

Útba igazítunk
A motortalanoknak jelent új lehetőséget az Expressz Képes Motor, az Expressz Magyarország Zrt. legújabb színes magazinja. Na, még egy hirdetési magazin, mondhatnátok, melyek egyre sokasodva dugják ki címlapjukat az újságosstandok állványain. Újdonsága ellenére azonban az Expressz Képes Motor régi múltra tekint vissza: az immár 22 éves Expressz hagyomány áll a legifjabb kiadvány mögött is. Ráadásul minden eddigi motoros hirdetési magazinnál sűrűbben, kéthetente jelenik meg.

Motorral vagy?
Naná. Jó, de milyennel? Az Expressz Képes Motor tematikus motoros hirdetési magazin, így könnyen megtalálod azokat a gépeket, amik érdekelnek. Az ötven köbcentis kismotorok-robogók mellett külön-külön fejezetet kapnak a chopperek-cruiserek, az endurók, a quadok, a nagyrobogók, a sportmotorok és a túragépek. Nyisd ki a megfelelő fejezetnél az újságot, és márkák szerint megtalálod a számodra érdekes kategória éppen eladó képviselőit. Apró, de figyelmes segítség, hogy a fényképes hirdetések jobb alsó sarkában azt is megtalálod, hogy melyik megyéből hirdetik a motort.

Új utakon járunk
Lecserélnéd motorodat valami erősebbre, jobbra, újabbra? Csak előbb el kellene adni a régit? Nem csak a vásárlóknak, a motort eladni szándékozóknak is nagy segítség az Expressz Képes Motor. Adj túl megunt kedvenceden a legkönnyebb módon, hirdesd meg az újságban. Hirdetésed feladhatod az ország egész területén található hirdetési irodákban személyesen, vagy telefonon (Budapestről a 888-8888, vidékről a 888-888 helyi tarifával hívható számokon, vagy mobilról a 06/1/888-8888 számon), no és persze interneten keresztül is. Ha nem tudsz képet hozni, az sem gond, megbeszélt időpontban és helyszínen az Expressz Képes Motor fotós munkatársa díjtalanul elkészíti a felvételt.

Szereted tudni, honnan fúj a szél?
A képes hirdetések böngészése nem rossz szórakozás, de ha többet is akarsz tudni a motorokról, a legfrissebb hírekre vagy kíváncsi, vagy különlegességekről álmodozol, akkor olvass bennünket az újság elején. Tesztelőink a motorok veséjébe látnak, az előnyök mellett nem titkoljuk el az esetleges hátrányokat sem, így nagy segítséget jelenthet a vásárlás során is. A TotalBike által szerkesztett négy oldal után a Motorvevő szintén négy oldalon mutat be minden számban nyolc motorkerékpárt. Aki nem hagy ki egy példányt sem, az év végére már kész motorkatalógust állíthat össze az adatlapokból.

Gurulj el vele!
Te is ingyen elgurulhattál egy újsággal, ha ott voltál a Devils Motor Shown, az Interwheelen, vagy legutóbb Alsóörsön, a Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválon, ahol is ingyenesen osztogatták a kiadványt. De az Expressz Képes Motor 287 Ft-os ára sem elriasztó, ugorj le az újságárushoz, vagy fizess rá elő a postán, és akkor biztos nem maradsz le életed vételéről.

Jöhet a próbakör?